Bostadstyp: bostadsrätter
Antal lägenheter:
33
Rum: 2 – 4
Boarea: ca 45 – 103 m2

 

Våningar: 6
Prel. tillträde: vintern 2023
Gemensamhetsutrymmen: Övernattningslägenhet, orangeri och takterrass om ca 42 m2.

Bilparkering: 33 parkeringsplatser, köplats tilldelas efter kontraktsdatum.
Förråd: I lägenheten alt. på respektive våningsplan.


Ljust, sobert och välplanerat

Välkommen in i Fiskmagasinet. De 33 lägenheterna är utformade som två-, tre- och fyrarummare i storlekar från 45 till 103 m2. Den effektiva planeringen gör att utsikterna tas tillvara på ett omsorgsfullt sätt.

Standarden är hög med många gavellägenheter som ger fina ljusflöden, flexibla planlösningar – till exempel möjlighet att anpassa de större lägenheterna med ett rum mer eller mindre efter individuella behov – och rent allmänt en genomtänkt planering som utnyttjar ytorna på ett smart sätt.

Takhöjden i entréplanet är ca 2,9 meter och ca 2,5 meter i resten av huset – vid undertak i hall, utrymmen med WC och snedtaken på sjätte våningen kan den vara något lägre.

Intresseanmälan

Entréhallen
Vi stiger in i entréhallen och möts av ett ljusgrått klinkergolv, skjutdörrsgarderob och i vissa fall även med direkt ingång till lägenhetens förråd.

Istället för källarförråd är nämligen förrådsutrymmena i Fiskmagasinet placerade på samma våningsplan som respektive lägenhet – en del med ingång från hallen och andra från trapphuset. Självklart räknas inte förrådsutrymmena in i lägenheternas kvadratmeteryta.

Köket
Vi tar oss in i den öppna planlösningen med kök och vardagsrum som en social helhet. Den ljusa atmosfären förstärks av den vitpigmenterade ekparketten med en grå kulör som sober kontrast på Vedumkökets luckor och dörrar (eller likvärdigt varumärke).

Vitvarorna är rostfria och kommer från Cylinda (eller likvärdigt varumärke) och i de större lägenheterna är såväl ugn som mikro inbyggd i högskåp, medan mikron i tvårummarna är placerad i ett väggskåp. Separat kyl och frys i de större lägenheterna och ett kombiskåp i de mindre. Spis med keramikhäll och diskmaskin är också standard.

Wc, dusch och tvätt
De större lägenheterna har två helkaklade wc- och duschrum i vitt, där det större dessutom har en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare.

De mindre lägenheterna har ett wc- och duschrum med tvättmaskin och torktumlare medan den minsta lägenheten på 45 m2 har en kombimaskin i sitt wc- och duschrum. Samtliga wc- och duschrum har duschvägg och eluppvärmd handdukstork.

Helkaklade wc-
och duschrum.

Boende för många behov
Tack vare den flexibla planlösningen kan man i de större lägenheterna välja om man vill ha fyra eller fem rum. Och med lägenheter i storlekar från 45 till 103 m2 erbjuder Fiskmagasinet ett högkvalitativt och havsnära boende för många behov.

Med uteplatser, balkonger, takterrasser och havsutsikt från merparten av lägenheterna bjuder Fiskmagasinet på möjlighet att skapa härliga utemiljöer och – i de flesta fall – en ständig närvaro av Östersjön.

Havsutsikt från merparten
av lägenheterna.

Gemensam takterrass
Detta gäller inte minst när man kommer högst upp i huset, där man bjuds på en fenomenal havsutsikt. Penthouse- och gavellägenheterna har dessutom inte mindre än två terrasser att njuta av, medan tvårumslägenheterna i mitten får nöja sig med ”bara” en terrass.

Men samtliga boende i huset har tillgång till toppvåningens lyxiga vyer – här finns nämligen en gemensam takterrass på 42 m2 i nordvästlig riktning.

Är det inte dags att lägga ut en krok efter ett boende med lite extra guldkant?

Med vårt Smarta hem-koncept Uppkopplat kan du nu få din lägenhet utrustad med det senaste inom hemteknik utan att du själv behöver dra en sladd.

Läs mer