lägenheter
kvar

– missa inte ditt
nya drömboende!

Bostadstyp: bostadsrätter
Antal lägenheter:
33
Rum: 2 – 4
Boarea: ca 45 – 103 m2

 

Våningar: 6
Prel. tillträde: vintern 2023
Gemensamhetsutrymmen: Övernattningslägenhet, orangeri och takterrass om ca 42 m2.


Bilparkering: 33 parkeringsplatser, köplats tilldelas efter kontraktsdatum.
Förråd: I lägenheten alt. på respektive våningsplan.


Sex våningar i ljust tegel

Det sex våningar höga Fiskmagasinet byggs i ett ljust grågult tegel med stående ljus träpanel och silverfärgad plåt som kontraster högst upp vid penthouselägenheterna. Samtliga lägenheter har balkonger med mörkgrå aluminiumräcken, samma nyans som alla fönster är målade i.

På entréplanet har lägenheterna upp till 47 m2 stora och häckinramade uteplatser med trädäck, medan de större penthouselägenheterna frestar med två takterrasser. Men alla i huset har en plats på toppen – högst upp finns nämligen även en 42 m2 stor gemensam takterrass i nordvästlig riktning.

Intresseanmälan

Inglasade balkonger
Gavelbalkongerna går runt hörnet för att maximera solflödet och utsikten. Samtliga balkonger har ett vindskydd av glas som täcker ca 4-5 m2 av balkongens yta. 

Vi kommer även att erbjuda inglasning av samtliga balkonger – för de mindre balkongerna blir det en hel inglasning och för gavelbalkongerna blir det en delvis inglasning. Den inglasade balkongytan kommer dock att bli ungefär lika stor för samtliga balkonger, ca 8-10 m2.

Orangeri och övernattningslägenhet
Fiskmagasinet har generöst med gemensamhetsutrymmen. Förutom den 42 m2 stora takterrassen på sjätte våningen finns det även ett gemensamt orangeri med perfekt läge intill parken. Och när långväga familj och vänner hälsar på kan de bekvämt utnyttja den gemensamma övernattningslägenheten på ca 22 m2.

Bilparkering
På tomten finns 33 bilparkeringsplatser. Två av dessa har laddstolpar för elbilar, två är gästplatser och en är reserverad för funktionsnedsatta. Datumet när du skriver avtal på din lägenhet styr din plats i kön.

Fiskmagasinet byggs i
ljust grågult tegel.